ROTAX 450 OG 570 MOTORALTERNATIVER
BALANSERT BØLLE
Velg blant enten en 38 hk ensylindret, væskekjølt Rotax 450 firetakter, eller en 48 hk, åtte ventilers, væskeavkjølt SOHC Rotax 570 V-Twin-motor som det ideelle valget for allsidig bruk og balanserte ytelser, uansett hvilke oppgaver som skal utføres. Med et reaksjonsvillig dreiemoment for sleping og drivstoffeffektivitet vil den fort bli din foretrukne partner.

ELIMINERER ENDRINGER I SKRUBBING OG CAMBER?
Bransjens eneste uavhengige hjuloppheng bak der  bakhjulene går opp og ned langs en vertikal linje i stedet for en mer  besværlig pendelbevegelse. Den er også strategisk konstruert for å gi  enkle og direkte kjøreegenskaper, optimalt veigrep og effektiv  overføring av kraften til bakken. Med 5 forhånds innstillinger på  støtdemperne og 22 cm fjæringsvei, spiser Outlander ulendt terreng til  frokost og holder føreren komfortabel og fokusert på veivalget.

BEDRE FØLELSE I STYRINGEN
Inkluderer stupkontrollgeometri for bedre kjøring i  svinger og bedre bremsedynamikk for kjøretøyet. 23 cm fjæringsvei gir  bedre komfort på veien og bedre ytelse i ulendt terreng.

BEDRE FØLELSE I STYRINGEN
Can-Ams Visco-Lok-system er et av markedets mest  førervennlige konstruksjoner, siden det progressive differensialsystemet foran låses automatisk uten at du trenger å trykke på  knapper eller  holde spaker. Så snart 4x4 er valgt, overfører systemet intelligent  kraft fra forhjulet som slurer til motsatt hjul med veigrep, og hindres  ikke av hastighets- eller omdreiningsbegrensninger.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.