FULL AV DREIEMOMENT
Bransjeledende 82 hk Rotax 1000 V-Twin motor. Outlander utnytter hele dreiemomentet med reaksjonsvillig gass og krefter i massevis. Ny elektronisk gasskontroll (iTC) med tre kjøremoduser gir deg en smidig og forutsigbar kjøreopplevelse. Rotax-motorene har sett hver eneste krok av verden—og det er ikke bare skryt.

PRESISJONSKONSTRUERTE KJØREEGENSKAPER

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre ulike modusermodier for å tilpasse med hver førers preferanse.

STØTDEMPERE MED TOPPYTELSE
Disse avanserte FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2 støtdemperne foran og bak gir føreren fleksibilitet til å håndtere alle terreng og alle kjørestiler, men enkel to-hastighets kompresjons-, sprett- og forhåndsbelastningsjustering.

FELGER FOR TOPPYTELSE

En mekanisk festeanordning gjør det nesten umulig for dekket å rive løs vulsten fra felgen under kraftig akselerasjon eller svinger.
12” (30,5 cm) BEADLOCKFELGER I ALUMINIUM

EKSKLUSIV ABS-INNOVASJON

ABS-teknologien i Can-Am ATV-er opprettholder ikke bare stabiliteten under bremsing på glatt underlag, men gir også en konsistent og forutsigbar reaksjon ved å hindre at hjulene låser seg i all slags terreng. Can-Am-modeller utstyrt med ABS kan ha en hastighet på mer enn 60 km/t.

PRAKTISK KONTROLL
Intelligent Throttle Control (iTC™) er det som gjør kombinasjonen av Renegade og dens Rotax-motor så reaksjonsvillig og praktisk i daglig bruk. Med modusene Standard, ECO og Sport, sørger ITC gass-via-ledning-systemet for smidig kraftoverføring og presis kontroll.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.